Toyota Prius Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
57 Posts
Discussion Starter #1
Priusonline.com is temporarily back. This is not running on the same server and I am not sure if I will be able to transfer all of the posts made here back to the main server. :( As you can see since the server had to be taken down to fix problems caused by a breakin, I decided to change the forum software. Many new inhancements including color sizes and easy to use editing buttons
 

·
Registered
Joined
·
47 Posts
Im back too

OK Jeff,

Site looks great. I logged in as a different user. Use to be TC.

Now I know why you havent emailed me back from last week. :wink: See you have been real busy.

Sorry to see someone had to ruin it all for everyone by breaking in.

Look forward to using email and web space from this site too.

Thanks again.
 

·
Registered
Joined
·
93 Posts
jeff said:
Priusonline.com is temporarily back. This is not running on the same server and I am not sure if I will be able to transfer all of the posts made here back to the main server. :( As you can see since the server had to be taken down to fix problems caused by a breakin, I decided to change the forum software. Many new inhancements including color sizes and easy to use editing buttons
Is it just "me" or is the server now setup to not "remember" if someone is logged in or not? In other words it appears that a member now has to log in every time he visits PriusOnline.com.

Just wondering........
 

·
Registered
Joined
·
2,243 Posts
janets98 said:
I have to log in each time I visit this board - even though I've checked the box to log in automatically...
I'm not having any problem with automatic logon. Try deleting the Priusonline cookie in your browser. Then restart the browser and log on to Priusonline and make sure the automatic logon box is checked. It might be that the cookie in your browser is corrupt.
 

·
Registered
Joined
·
2,243 Posts
RSnyder said:
Um,
You guys are aware that these "new server" posts were made THREE years ago aren't you?!?!?
It showed as a new post ... didn't look at the date. Maybe the original message was edited, therefore showing as new.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top