2005 Prius no start (again) - Toyota Prius Forum : Prius Online Toyota Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-29-2016, 10:31 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Default 2005 Prius no start (again)

insert fob, press brake and push power button and only the security light flashes. The dash etc will not light up. Brake lights and head lights work. I am using an automotive jump pack to jump the aux battery.


Any thoughts?


Thank You
jay6ird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-20-2017, 03:05 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Wauwatosa, Wisconsin, USA
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default

Sounds like a dead 12V aux battery. When was the last time you replaced it?

Douglas (2002 Prius, 2006 Highlander Hybrid, Wisconsin)
-----
johnson487682 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2005 Prius won't start - screen totally dead Thortek Toyota Prius - Technical Chat 0 03-30-2016 10:51 PM
Prius Failing to Start!! Please Help!! ;-) Faz Toyota Prius General Discussion 3 03-07-2012 09:21 AM
prius won't start. jtmckinn Toyota Prius - Technical Chat 1 02-01-2012 10:10 AM
2005 Prius won't start asporleder Toyota Prius - Technical Chat 15 11-25-2010 10:37 AM
02 Prius start problems rayga Toyota Prius Technical - Q & A 12 09-26-2007 02:15 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome